Γεννήθηκα στην όμορφη πόλη της Καβάλας και από την παιδική μου ηλικία ζω και μεγαλώνω στις παρυφές της, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον , γεμάτο από δέντρα, πουλιά, λουλούδια.

Είμαι παντρεμένη, έχω τρία παιδιά και τρία εγγονάκια.

Από μικρή μου άρεσε στον ελεύθερο μου χρόνο να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία και στην εφηβική μου ηλικία να γράφω τα πρώτα μου ποιήματα.

Μεγαλώνοντας, ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, και συγκεκριμένα με το θέατρο και το τραγούδι.

Αφού παντρεύτηκα και απέκτησα τα δύο πρώτα μου παιδιά, αποφάσισα να γράψω τα πρώτα μου παραμυθάκια.

Πώς συνέβη αυτό; Αφού εξαντλήσαμε ό, τι παραμύθι ή ιστοριούλα υπήρχε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού , θέλησα να γράψω κάτι καινούριο για τα δικά μου παιδιά. Έτσι άρχισε η συγγραφική μου δραστηριότητα.

Διαβάζοντας τα παραμυθάκια στα παιδιά μου, διέκρινα στα πρόσωπα τους όχι μόνο τον ενθουσιασμό αλλά και το ενδιαφέρον που τους προκαλούσαν τα νέα ακούσματα.

Στο μεταξύ, ήρθε στη ζωή μας και το τρίτο παιδί , οπότε αφού ο σύζυγος έλειπε πολλές ώρες εκτός σπιτιού για την εργασία του, εγώ αφοσιώθηκα στην ανατροφή των παιδιών μας. Παράλληλα, αποφάσισα να εργαστώ από το σπίτι για να συμβάλλω στο οικογενειακό εισόδημα. Η ασχολία μου είχε καλλιτεχνικό χαρακτήρα και αυτό για μένα ήταν πολύ ευχάριστο και δημιουργικό. Αργότερα, με τον ερχομό των εγγονιών μου κι έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου, ασχολήθηκα πιο συστηματικά με τη συγγραφή παραμυθιών. Ταυτόχρονα όλον αυτό τον καιρό, δε σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ και το έργο άλλων συγγραφέων.

Αποφάσισα λοιπόν, έχοντας όλο αυτό το υλικό, να το μοιραστώ με άλλους γονείς, εκπαιδευτικούς και μικρά παιδιά, πιστεύοντας πως θα συμβάλω με το δικό μου τρόπο στο χώρο του παιδικού παραμυθιού! Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα σχεδιάζω να πραγματοποιήσω στη συνέχεια!